Litteratur...                       

 arrow23_L.gifHovedmenu 


 

  

  

  

             

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOP red2_b1.gif

  

Hancock house ENCYCLOPEDIA of the LORIES / Rosemary Low  Pris ca 900 kr

En rigtig flot ( og dyr ) bog med alt hvad der er værd at vide om lorier. Nok en bog de færreste vil sætte sig og læse på en gang, men alletiders opslagsbog ! Nem at finde rundt i da alt er opdelt i alfabetisk orden . Er man nogenlunde habil til engelsk er denne bog et "must" for enhver loriholder.

hup2.gifhup2.gifhup2.gif hup2.gifhup2.gif


 A guide to LORIES and LORIKEETS / Peter Odekerken  Pris ca 175 kr

En rigtig god bog om lorier, tilmed til overkommelig pris, med udførlige beskrivelser og flotte billeder af de enkelte arter. Gode afsnit om fodring opdræt osv. Kan varmt anbefales ! Udgivet af Australian birdkeepers magazin.

hup2.gifhup2.gifhup2.gif hup2.gif


 LORIES / Michael W. Gos  Pris ca 100 kr

En lille og letlæselig bog med mange gode billeder . En udmærket intro til lorier, med lidt om fodring, opdræt osv. Bogen er dog nok mest beregnet til folk med en tam lori.

hup2.gifhup2.gif


 LORIES and LORIKEETS / Allison Ruggles   Pris Set både til 350 og 500 kr

En fremragende bog om lorier selv om den har et par år på bagen. ( udgivet 1995 ) Rigtig godt afsnit om fodring og en grundig gennemgang af arterne. Billederne er desværre samlet I en blok midt I bogen, så man bliver nød til at bladre en del. Dette trækker lidt fra, men rigtig god bog, man kan lære en del af at læse, og skrevet på letlæseligt engelsk.

 hup2.gifhup2.gifhup2.gif 


 HANDBOOK of LORIES and LORIKEETS / Roger Sweeney  Pris ca 250 kr

Også en bog af lidt ældre dato ( 1993 ) Der er derfor sket en del udvikling omkring bl.a fodring siden den blev skrevet. Den har rigtig mange flotte farvefotos og et rigtig godt afsnit om håndopmadning af lorier og en fin gennemgang af arterne. Men også her ved man mere I dag end da bogen blev skrevet.

hup2.gifhup2.gif


 LORIS Pinzelzungenpapageien / Theo Pagel Jr.  Pris 350 kr

Denne bog er efter min mening en af de bedste og mest udførlige bøger om lorier, man kan få fat i. En flot bog med gennemgang af alle arter . Meget  dybdegående afsnit om alt inden for lorier også I naturen. Krydret med masser af flotte farvefotos. Kræver dog noget kendskab til tysk.

hup2.gifhup2.gifhup2.gifhup2.gif hup2.gif  


 AUSTRALIAN LORIKEETS - Experiences in the field an aviary  Pris 485 kr

En bog om de australske loriarter  både I naturen og I voliere . Et stort afsnit om de forskellige mutationer, der opdrættes mange af I Australien. Desuden en grundig gennemgang af alle de australske arter . En bog jeg desværre ikke har fået nærlæst endnu og derfor afholder mig fra at give karakterer.

 


 EDELSTEINE der VOGELWELT  DVD / Johann Janssen Pris 278 kr ( fås hos Bogsalget.com )

Denne DVD bør simpelthen ejes af enhver lori elsker ! Også selv om man ikke forstår en bjælde tysk ! Den har bare så fantastiske optagelser af lorier, også af arter man knapt nok anede eksisterede. Eneste malurt I bægeret er, at dvden er opdelt I afsnit , som man skal navigere rundt I og starte særskilt. Men når man ved at udgiveren bare er amatørfotograf med en stor kærlighed til lorier, kan man sagtens leve med det. Flot flot !!!!                                     For hver solgte eksemplar går 37,50 kr til truede papegøjer I naturen !!

 hup2.gifhup2.gifhup2.gifhup2.gif hup2.gif 


EINE REISE ZU DEN "VINIS"   DVD / Johann Janssen Pris 238 kr ( 37,50 går til truede papegøjearter)

Endnu en genistreg begået af Johan Janssen. Fantastiske optagelser af 2 af de smukkeste og mest sjældne lorier der findes. Dvd´en er på tysk. Et must på Dvd hylden for alle lorielskere.

                                                                                   hup2.gifhup2.gifhup2.gifhup2.gif hup2.gif  


 Copyright © Lorihaven.dk 2006-2007