anii28.gif                                                      Gallerier.                                                   


 *

  

  

 Se det nyeste gæstegalleri fra Australien !!!!!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

TIPS : Tast F11 når du har åbnet det første billed I et galleri ! Så får du billederne I fuld skærm uden scroll ! Din browser vender automatisk tilbage, når du lukker det sidste billed ! Ellers tastes blot F11 igen !

 Vælg det ønskede galleri I menuen til venstre..En oversigt med tumbnails kommer frem. Klik på det billed du ønsker at se I fuld størrelse. For at komme tilbage til oversigten LUK VINDUET. Ønsker du at se hele billedserien I det valgte galleri, kan du klikke på det første billed og derefter bruge NÆSTE for at se billederne I rækkefølge. For at se forrige billed, brug Tilbageknappen I din browser . Du kommer tilbage til oversigten ved at lukke vinduet med det åbne billed.

 Har du nogle billeder af dine lorier, jeg  må låne til at lave gallerier af forskellige arter, så send dem til mig på email. Både enkelte billeder og serier er velkomne . Dine billeder bliver forsynet med © symbol og dit navn ! Da jeg selvsagt ikke har alle arter I mine egne volierer som fotomodeller, er jeg lidt afhængig af DIN hjælp for at siden kan blive så god og varieret som muligt. Så send dine fotos til glæde for andre loriholdere/ elskere ! Du kan ikke vedhæfte filer I mailformularen I menupunktet "kontakt mig". Send en besked om at du har materiale til mig, så sender jeg dig en emailadresse , du kan bruge. Pga problemer med spam mails ønsker jeg ikke min emailadresse på siden. Beklager !

Ps. Jeg modtager også gerne videoklip med lorier !

Respekter venligst © symbolet ! Billeder med copyright kan kun bruges med en skriftlig tilladelse !!!