Intro . Info . Nyheder .                       


      Hovedmenu arrow23_L.gif                       Intro                             


  

  

 Lidt info vedr. siden : Designet til at fungere optimalt I skærmopløsning 1024x768. Brugere med lavere opløsning vil opleve en del scroll, samt nogle forrykninger af tekst og billeder hist og pist. For at se siden bedst : Gå tilbage til skrivebord, højreklik, vælg egenskaber, derefter indstillinger og sæt opløsning til 1024x768. Klik på ok. Jeg beklager besværet, men umuligt at få siden flot I flere opløsninger.

Brugere med XP kan komme ud for at noget indhold bliver blokeret. Det skyldes at der er brugt diverse scripts og Activ-X objekter . Når beskeden popper op, klik på indstillinger og derefter tillad blokeret indhold. Jeg garanterer at der ikke er noget skadeligt !!

Har du en langsom internetforbindelse, vil du muligvis opleve noget ventetid på de meget grafiktunge sider som f.eks gallerierne. Jeg har komprimeret billederne så meget, det er muligt, uden det går ud over kvaliteten. Håber din tålmodighed rækker..

 Jeg har på siden I vidt omfang brugt egne billeder. Men for alsidighedens skyld, og da jeg ikke selv har alle arter I mine volierer, har jeg "lånt" nogle billeder fundet på nettet og andre steder. Jeg undskylder, hvis jeg uforvarent er kommet til at overtræde loven om ophavsret, det har bestemt ikke været meningen. Falder du over et billed, du mener , du har copyright på, så send mig venligst en email. Billedet vil naturligvis blive fjernet promte, eller blive udstyret med et © og dit navn, hvis du ønsker det !.

                                                   TOP red2_b1.gif 


 Intro :Formålet med denne side er at øge kendskabet til og forståelsen for Lorier, og de specielle krav der skal opfyldes, for at de kan trives I vores volierer. Er man ikke I stand til at læse bøger på engelsk eller tysk, er man lidt på herrens mark, hvis man ønsker at finde oplysninger om lorier. Der findes ingen danske bøger på markedet, Man kan være heldig at finde nogle artikler I Dansk Fuglehold, men det er også alt. Af danske hjemmesider findes kun 2, nemlig Hjemmesiden fra Dansk Loriklub og John´s loriside. Begge sider er rigtig gode, og kan varmt anbefales. Det er vigtigt for mig at understrege at denne side ikke er tænkt som en konkurrent til de andre sider, men jeg håber den vil blive brugt som et supplement, hvor nogle emner måske I nogen tilfælde bliver  behandlet og betragtet på en anden måde end den traditionelle. Jeg er ikke ekspert I lorier og ønsker heller ikke at udgive mig for at være det  . Du finder derfor heller ikke de store videnskabelige udredninger på siden . Dette er en side om lorier på "brugerniveau" , og jeg håber at siden kan bidrage til at fremtidige og nye loriholdere kan få en fornemmelse af, hvad det kræver at holde lorier, og jeg håber selvfølgelig også at de mere erfarne vil bruge siden og måske hente lidt inspiration  !

Der er flere steder hvor jeg opfordrer mine gæster til at bidrage. For hele tiden at kunne forbedre og udbygge siden, har jeg brug for materiale fra andre loriholdere. Billeder af arter jeg ikke selv har både til galleriet og artsbeskrivelserne , artikler om lorier og lorirelaterede emner  f.eks opdræt, fodring, sygdomme osv. Eller bare en historie om hverdagen med lorier .Alt vil naturligvis blive offenliggjort med bidragerens navn og et © symbol, eller hvad vi sammen bliver enige om. Håber inderligt I vil hjælpe !! Har du materiale , jeg må låne, så send det til mig . Bemærk venligst at du ikke kan bruge mailformularen under "Kontakt mig" til at sende vedhæftede filer. Send mig I stedet en besked om  du har materiale til mig, så sender jeg dig en emailadresse du kan bruge. Pga af problemer med spampost, har jeg opgivet at have adressen på siden ! Beklager !

                                                     TOP red2_b1.gif  

Rigtig god rundtur I LORIHAVEN !!!

 


Copyright © Lorihaven.dk 2006 - 2007